Postbezorger in je eigen buurt

Post bezorgen is voor iedereen!

Post bezorgen bij Mail DMB is de ideale bijbaan voor iedereen!
Veel vrijheid, actief bewegen, werken in de buitenlucht, werken vanuit huis en je eigen werktijden bepalen.

Bij Mail DMB is het allemaal mogelijk! Combineren met de hond uitlaten, ontspannen je favoriete muziek luisteren op je Ipod of gezellig een praatje maken met de buurtbewoners: je mag het helemaal zelf bepalen.

Enthousiast geworden?

Lees verder en solliciteer direct als postbezorger bij Mail DMB.

Wat ga je doen?

Mail DMB brengt de post op maandagmiddag en donderdagmiddag bij je thuis op een vast tijdstip. Op dinsdag en vrijdag bezorg je de post.
Jij kiest hoe laat, maar wel tussen 08.00 en 18.00 uur. Hierdoor is postbezorger de ideale bijbaan om te combineren met school, sport, huishouden, kinderen, hobby’s of andere activiteiten.

De werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden/sorteren van de te bezorgen post, en het bezorgen zelf.

Waar ga je werken?

Als postbezorger krijg je een vaste bezorgwijk om te bezorgen. We zoeken een bezorgwijk zo dicht mogelijk in je eigen buurt. Hierdoor werk je vanuit huis en is van reistijd vrijwel geen sprake.

Wat ga je verdienen?

Je wordt betaald per handeling. Dit houdt in dat de verdiensten variëren, maar wel een balans vormen met de tijd die je eraan kwijt bent. Hoe meer post, hoe hoger de vergoeding!
De beloning is op basis van gemeten en vastgestelde normeringen voor het sorteren van de post, het bezorgen van de post, de af te leggen afstand in de bezorgwijk en het totale gewicht van de poststukken. Mail DMB betaalt je altijd op tijd, op een vast moment.

Passen wij bij elkaar?

Ben jij…

Minimaal 18 jaar?
Op zoek naar een leuke bijverdienste?
Dinsdag en vrijdag beschikbaar?
Flexibel, betrouwbaar en verantwoordelijk?

Dan is post bezorgen bij Mail DMB voor jou de ideale bijbaan! Heb je interesse, meld je zich dan snel aan! Vul dan je gegevens in in het aanmeldingsformulier. U kunt ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Mail ons via bezorgmanager@maildmb.nl, of bel ons op 0411-688777 !